Administrator pisze:Sorry, Hans, ale twoje rzekome "próby" wyglądały tak, że prosiłeś mnie o znalezienie jakichś działaczy dla Ciebie, albo pytałeś o liderów z reala, typu Kukiz.
Administrator pisze:Sorry, Hans, ale twoje rzekome "próby" wyglądały tak, że prosiłeś mnie o znalezienie jakichś działaczy dla Ciebie, albo pytałeś o liderów z reala, typu Kukiz.
Krzysztof Hans pisze:Administrator pisze:Sorry, Hans, ale twoje rzekome "próby" wyglądały tak, że prosiłeś mnie o znalezienie jakichś działaczy dla Ciebie, albo pytałeś o liderów z reala, typu Kukiz.
Dlatego prosiłem o znalezienie jakiś graczy przez ciebie bo nie wiem kto aktualnie jest do wykorzystania. Stąd teź liczyłem i liczę na współpracę z tobą.
Laura pisze:
Nie będzie zbyt dużym wysiłkiem przejrzenie stron sejmików wojewódzkich, rad miejskich powiedzmy 20 miast, kilku organizacji pozarządowych. Później weryfikacja czy nie ma tych osób w innych partiach i zapewne 5-10 osób znalazłoby się w Twojej partii, najlepiej jeśli irl startowali z lokalnych komitetów. Nie zajmie Ci to więcej niż jeden dzień. Granie NPC też jest dobre, ale oparcie partii o nich wymaga aby 3-4 zajmowało się jaką 1 czy 2 dziedzinami polityki. Staraj się też poruszać tematykę którą najbardziej lubisz bądź najlepiej się znasz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość