Czy jesteś za zbanowaniem Krzysztofa Hansa?

Wszystko o wszystkim.

Czy jesteś za zbanowaniem Krzysztofa Hansa?

Tak
11
52%
Nie
10
48%

Liczba głosów: 21

Awatar użytkownika
Janina Dobrzyńska

Re: Czy jesteś za zbanowaniem Krzysztofa Hansa?

Postautor: Janina Dobrzyńska » 15 paź 2017, 12:00

Pewnie to wina Admina, że nie masz pomysłu, który mógłby zdobyć poparcie :D
Janina Dobrzyńska- Sojusz Lewicy Demokratycznej

Poseł na sejm IV, V, VI, VIII

2011-2017 przewodnicząca struktur SLD na pomorzu
2015-2020 przewodnicząca SLD
2015-2019 wiceprzewodnicząca KP SLD
2015-2019 wicemarszałek Sejmu
2015-2020 liderka ZL

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 15 paź 2017, 12:40

Wszyscy winni, tylko nie Krzysiek ;) Jak uważasz, że wszyscy włącznie z GMem są winni twoich niepowodzeń, to daj sobie spokój i załóż własną symulację (jest aaf, cba, czy ubf) i rób to na własny sposób.
Członek zarządu Partii Polaków. Poseł na Sejm II i III kadencji.

Dawniej:
Wicepremier, Minister Sportu i Turystyki, pełnomocnik do spraw reformy administracyjnej, prezes Partii Polaków.

Administrator
Administrator

Postautor: Administrator » 15 paź 2017, 15:28

Sorry, Hans, ale twoje rzekome "próby" wyglądały tak, że prosiłeś mnie o znalezienie jakichś działaczy dla Ciebie, albo pytałeś o liderów z reala, typu Kukiz.

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 15 paź 2017, 16:25

Administrator pisze:Sorry, Hans, ale twoje rzekome "próby" wyglądały tak, że prosiłeś mnie o znalezienie jakichś działaczy dla Ciebie, albo pytałeś o liderów z reala, typu Kukiz.

Cytując Kondiasha z tego filmu https://youtu.be/1h0ySC_4bjc?t=9m22s

Dawniej:
Wicepremier, Minister Sportu i Turystyki, pełnomocnik do spraw reformy administracyjnej, prezes Partii Polaków.

Awatar użytkownika
Krzysztof Hans
Kontaktowanie:

Postautor: Krzysztof Hans » 15 paź 2017, 17:32

Administrator pisze:Sorry, Hans, ale twoje rzekome "próby" wyglądały tak, że prosiłeś mnie o znalezienie jakichś działaczy dla Ciebie, albo pytałeś o liderów z reala, typu Kukiz.

Dlatego prosiłem o znalezienie jakiś graczy przez ciebie bo nie wiem kto aktualnie jest do wykorzystania. Stąd teź liczyłem i liczę na współpracę z tobą.

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 15 paź 2017, 17:34

To ty myślisz, że GM będzie zmuszać innych do grania u ciebie? Nie pogrążaj się...

Dawniej:

Awatar użytkownika
Laura

Postautor: Laura » 15 paź 2017, 19:22

Krzysztof Hans pisze:

Dlatego prosiłem o znalezienie jakiś graczy przez ciebie bo nie wiem kto aktualnie jest do wykorzystania. Stąd teź liczyłem i liczę na współpracę z tobą.

Nie będzie zbyt dużym wysiłkiem przejrzenie stron sejmików wojewódzkich, rad miejskich powiedzmy 20 miast, kilku organizacji pozarządowych. Później weryfikacja czy nie ma tych osób w innych partiach i zapewne 5-10 osób znalazłoby się w Twojej partii, najlepiej jeśli irl startowali z lokalnych komitetów. Nie zajmie Ci to więcej niż jeden dzień. Granie NPC też jest dobre, ale oparcie partii o nich wymaga aby 3-4 zajmowało się jaką 1 czy 2 dziedzinami polityki. Staraj się też poruszać tematykę którą najbardziej lubisz bądź najlepiej się znasz.
Laura Novak
Wicepremier RP- Minister Skarbu i Energii.( 2026-2027 i 2028-2031)
Premier RP ( 2027)
Poseł na Sejm IV RP. I-VI kadencji
W latach 2020-2024 i od 2029 przewodnicząca SLD i ZL.
Przewodnicząca KP ZL w latach 2019-2026

Awatar użytkownika
Karol Malinowski

Postautor: Karol Malinowski » 15 paź 2017, 19:46

Laura pisze:
Nie będzie zbyt dużym wysiłkiem przejrzenie stron sejmików wojewódzkich, rad miejskich powiedzmy 20 miast, kilku organizacji pozarządowych. Później weryfikacja czy nie ma tych osób w innych partiach i zapewne 5-10 osób znalazłoby się w Twojej partii, najlepiej jeśli irl startowali z lokalnych komitetów. Nie zajmie Ci to więcej niż jeden dzień. Granie NPC też jest dobre, ale oparcie partii o nich wymaga aby 3-4 zajmowało się jaką 1 czy 2 dziedzinami polityki. Staraj się też poruszać tematykę którą najbardziej lubisz bądź najlepiej się znasz.

Tyle, że ja już mu to sugerowałem, tylko wcześniej stwierdził, że on sobie bez realnych działaczy, także tego. Teraz jak wyciągnął odrobinę wniosków, to GM się i tak nie zgodzi, bo cytując mnie swoich NPCów i Pawlickiego tak skompromitował, że nikt już tam nie przejdzie, nawet taki Kukiz, który w grze też jest jednak mało popularny. Więc albo niech założy nową postać, albo niech da sobie spokój, bo nawet GM z tego co widzę zaczyna do niego tracić cierpliwość, a GM jest generalnie dość cierpliwy i ugodowy.

Dawniej:

Awatar użytkownika
Aleksander Beski

Postautor: Aleksander Beski » 13 lis 2017, 16:50

Serio, Gratecka?
Aleksander Beski - Poseł IV kadencji, członek Rządzić Inaczej.

Awatar użytkownika
Lukasz Wojtowicz

Postautor: Lukasz Wojtowicz » 21 lis 2017, 17:34

Hans chyba znowu się naraża :P

PS: Może to ja wpływam źle na Hansa, bo kiedy ja jestem, to on wpada na coraz głupsze pomysły? :D
Były prezydent Sosnowca, Były premier RP, były członek Partii Liberalno-Konserwatywnej, prezes stowarzyszenia Ruch Konserwatywny.

Wg. Katarzyny Kajkowskiej jej lokaj.

Wróć do „Spamowisko”